Înghețată De Zmeură Stracciatelle
Nevoie de un desert fără gluten? Înghețata de zmeură Stracciatelle ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1072 calorii, 13g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, zahărul granulat, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Spanac Stracciatelle, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți smântâna și laptele la foc mic într-o cratiță medie. Într-un castron, amestecați împreună zahărul și gălbenușurile până când sunt palide și îngroșate. Se amestecă încet amestecul de cremă caldă până la zahăr și gălbenușuri, apoi se întoarce în cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă continuu până când amestecul este ușor îngroșat și acoperă spatele unei linguri. Se strecoară amestecul într-un bol și se pune într-o baie de gheață, amestecând până la rece.
Scoateți din Baia de gheață, amestecați piureul de zmeură până când se formează o culoare roz și procesați într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Topiți ciocolata albă într-un cazan dublu. Răsturnați înghețata într-un castron mare de metal. Stropiți continuu în ciocolata albă topită în timp ce agitați în același timp cu o spatulă mare, până când este complet încorporată. Acoperiți și puneți-l în congelator până când este ferm.