Înghețată De Porumb Dulce

Înghețată De Porumb Dulce
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 238 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Porumb Dulce Cremă.

Instrucțiuni

1
Tăiați sâmburii din spice de porumb; puneți știuleții deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
2
Combinați sâmburii și 1 cană de lapte într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Combinați amestecul de porumb, restul de 2 căni de lapte, zahăr și sare într-o cratiță medie și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
PorumbPorumb
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Tăiați știuleții în treimi; adăugați știuleți în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Încălziți amestecul de porumb la foc mediu la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
6
Se ia de pe foc; se lasă să stea 1 oră. Aruncați știuleții.
7
Întoarceți tigaia la foc mediu; se încălzește la 18
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Combinați jumătate și jumătate și gălbenușurile de ou într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Se toarnă amestecul de gălbenuș de ou în tigaie cu amestecul de lapte rămas; gatiti la foc mediu 2 minute sau pana cand un termometru inregistreaza 160, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
10
Se toarnă amestecul printr-o sită fină peste un castron, apăsând ușor cu o lingură de lemn; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
SitaSita
BolBol
11
Așezați vasul într-un castron mare umplut cu gheață. Se răcește complet, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețata într-un recipient sigur pentru congelator. Congelați 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
GheațăGheață
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista