Înghețată De Mere Caramel
Înghețata cu mere Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 793 calorii, 15g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, scorțișoară măcinată, smântână jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 30%. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă Cu Cremă De Mere Caramel, și Caramel-Înghețată De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti marul in unt topit intr-o tigaie mare la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 10 minute, amestecand ocazional. Se amestecă cidrul de mere și condimentele de plăcintă cu mere; acoperiți și fierbeți 5 minute.
Bateți laptele condensat îndulcit și smântâna într-un castron mediu până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de mere. Umpleți un castron mare cam la jumătate cu cuburi de gheață și apă foarte rece. Puneți vasul mediu care conține amestecul de înghețată în interiorul vasului mare. Se amestecă până se răcește foarte mult, aproximativ 5 până la 10 minute.
Congelați în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Răspândiți în tigaie pătrată de 8 sau 9 inci. Acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 3 ore. Scoateți înghețată și movilă în tigaie.
Stropiți topping de caramel pe întreaga suprafață, permițând caramelului să se scurgă în înghețată. Împachetați înghețata înapoi în tigaie. Acoperiți și congelați până când este gata de servit.