Înghețată De Lemn Dulce De Gheață Neagră

Înghețată De Lemn Dulce De Gheață Neagră
Dacă 42 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., înghețată de Licorice de gheață neagră ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 142 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, gălbenușuri de ou, câteva picături de colorant alimentar natural și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Înghețată De Avocado, Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, și Cum se face înghețată fără putină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți lemnul dulce într-o cratiță cu 1/2 cană de apă și puneți-l la foc mic timp de 15 minute, amestecând ocazional, până când lemnul dulce s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, turnați laptele și smântâna într-o cratiță mare și încălziți ușor, amestecând ocazional, până când amestecul începe să se aburească, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți gălbenușurile într-un castron rezistent la căldură până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați zahărul și vanilia și bateți până devin palide și ușor pufoase. Treptat și încet, turnați laptele fierbinte în amestecul de ouă în timp ce bateți continuu pentru a preveni amestecarea ouălor. Întoarceți amestecul în cratiță, puneți-l la foc mic, amestecați lemnul dulce topit și încălziți până când crema acoperă subțire spatele unei linguri de lemn. Nu lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
CremăCremă
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați colorantul alimentar negru la efectul dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
6
Se toarnă înapoi în vas și se lasă deoparte aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până se răcește la temperatura camerei. Pentru o răcire mai rapidă, umpleți o chiuvetă pe jumătate cu apă rece și gheață și puneți vasul cu amestec în ea timp de 20 de minute. Nu puneți niciodată amestecul fierbinte în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Odată răcit, acoperiți amestecul și dați-l la frigider, ideal peste noapte, dar cel puțin timp de 6 ore, până când este răcit complet (cel puțin 40 de litri f).
8
Se toarnă amestecul răcit într-o mașină de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
9
Când amestecarea este completă, folosiți o lingură sau o spatulă pentru a răzui înghețata într-un recipient rezistent la congelator, cu capac. Congelați până când atinge textura corectă de scoopare (cel puțin 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
În Interiorul Scoop
11
Licoarea calabriană este probabil cea mai bună din lume. Solul și clima din Calabria," vârful " Italiei, sunt ideale pentru cultivarea glycyrrhiza glabra, ale cărei rădăcini produc lemn dulce cu un gust dulce-amar despre care se spune că are proprietăți calmante pentru digestie și dureri în gât
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
12
Retipărit cu permisiunea Icecreamists de Matt O ' Connor, Mitchell Beazley 2013, fotografii de Anders Schonnemann.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista