Înghețată De Lemn Dulce De Gheață Neagră
Dacă 42 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., înghețată de Licorice de gheață neagră ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 142 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, gălbenușuri de ou, câteva picături de colorant alimentar natural și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Înghețată De Avocado, Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, și Cum se face înghețată fără putină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți lemnul dulce într-o cratiță cu 1/2 cană de apă și puneți-l la foc mic timp de 15 minute, amestecând ocazional, până când lemnul dulce s-a topit.
Între timp, turnați laptele și smântâna într-o cratiță mare și încălziți ușor, amestecând ocazional, până când amestecul începe să se aburească, dar nu fierbe.
Bateți gălbenușurile într-un castron rezistent la căldură până se omogenizează.
Adăugați zahărul și vanilia și bateți până devin palide și ușor pufoase. Treptat și încet, turnați laptele fierbinte în amestecul de ouă în timp ce bateți continuu pentru a preveni amestecarea ouălor. Întoarceți amestecul în cratiță, puneți-l la foc mic, amestecați lemnul dulce topit și încălziți până când crema acoperă subțire spatele unei linguri de lemn. Nu lăsați să fiarbă.
Adăugați colorantul alimentar negru la efectul dorit.
Se toarnă înapoi în vas și se lasă deoparte aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până se răcește la temperatura camerei. Pentru o răcire mai rapidă, umpleți o chiuvetă pe jumătate cu apă rece și gheață și puneți vasul cu amestec în ea timp de 20 de minute. Nu puneți niciodată amestecul fierbinte în frigider.
Odată răcit, acoperiți amestecul și dați-l la frigider, ideal peste noapte, dar cel puțin timp de 6 ore, până când este răcit complet (cel puțin 40 de litri f).
Se toarnă amestecul răcit într-o mașină de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului.
Când amestecarea este completă, folosiți o lingură sau o spatulă pentru a răzui înghețata într-un recipient rezistent la congelator, cu capac. Congelați până când atinge textura corectă de scoopare (cel puțin 2 ore).
Licoarea calabriană este probabil cea mai bună din lume. Solul și clima din Calabria," vârful " Italiei, sunt ideale pentru cultivarea glycyrrhiza glabra, ale cărei rădăcini produc lemn dulce cu un gust dulce-amar despre care se spune că are proprietăți calmante pentru digestie și dureri în gât
Retipărit cu permisiunea Icecreamists de Matt O ' Connor, Mitchell Beazley 2013, fotografii de Anders Schonnemann.