Înghețată De Fasole Neagră
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 751 calorii, 13g de proteine, și 42G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți fasole, strop de rom, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), Supă De Fasole Neagră Cu Cremă De Coriandru, și Înghețată De Zmeură Neagră Și Fasole De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate și jumătate și fasolea la foc mic până când fasolea începe să se destrame și lactatele capătă o parte din culoarea lor, aproximativ 20 de minute.
Adăugați zahărul și scorțișoara și amestecați până se dizolvă. Se răcește la frigider timp de 4 ore sau până se răcește.
Adăugați romul și rotiți în mașina de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.