Înghețată De Căpșuni

Înghețată De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata de căpșuni. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 242 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă de la Toateretete are 3 fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți gălbenușuri de ou, căpșuni, extract de vanilan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată De Căpșuni, Înghețată De Căpșuni, și Înghețată De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Bateți laptele, zahărul, gălbenușurile de ou și vanilia cu un bici de sârmă într-o cratiță; gătiți și amestecați la foc mediu până când începeți să se îngroașe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Îndoiți căpșunile în amestecul de îngroșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
3
Bateți până când căpșunile se înmoaie suficient pentru a se dizolva aproape în lichid. Continuați să gătiți până se apropie de fierbere și suficient de gros pentru ca un strat subțire să se agațe de o lingură înmuiată în ea, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se răcește la frigider până se răcește complet.
5
Înghețați în recipientul producătorului de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista