Înghețată De Ciocolată
Ciocolata inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1112 calorii, 19g de proteine, și 72g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, pudra de cacao, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata, și Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți pudra de cacao împreună cu 1 cană de jumătate și jumătate într-o cratiță medie la foc mediu și amestecați pentru a combina.
Adăugați restul de jumătate și jumătate și smântâna grea. Aduceți amestecul doar la foc mic, amestecând ocazional și îndepărtați-l de pe foc.
Într-un castron mediu de amestecare, bateți gălbenușurile de ou până când se luminează în culoare. Adăugați treptat zahărul și amestecați pentru a combina. Temperați amestecul de cremă în ouă și zahăr adăugând treptat cantități mici, până când s-a adăugat aproximativ 1/3 din amestecul de cremă.
Se toarnă restul și se întoarce întregul amestec în cratiță și se pune la foc mic. Continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul se îngroașă ușor și acoperă spatele unei linguri și ajunge la 170 până la 175 de grade F.
Se toarnă amestecul într-un recipient și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Se amestecă extractul de vanilie.
Puneți amestecul în frigider și odată ce este suficient de rece pentru a nu forma condens pe capac, acoperiți și păstrați timp de 4 până la 8 ore sau până când temperatura atinge 40 de grade F sau mai jos.
Se toarnă într-un producător de înghețată și se prelucrează conform instrucțiunilor producătorului. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 25 până la 35 de minute.
Serviți așa cum este pentru servirea moale sau congelați încă 3 până la 4 ore pentru a permite înghețatei să se întărească.