Înghețată de arțar-Pecan cu chipsuri de scorțișoară
Maple-Pecan Sundaes cu chipsuri de scorțișoară este un vegetarian desert. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, nuci pecan, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Înghețată de arțar-Pecan cu chipsuri de scorțișoară, Înghețată de cafea și înghețată de ciocolată mexicană cu chipsuri de Tortilla cu scorțișoară-zahăr, și Înghețată de arțar-Pecan cu slănină confiată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Ungeți ambele părți ale tortilelor cu unt.
Combinați zahărul și scorțișoara într-un bol; presărați uniform pe ambele părți ale tortilelor.
Tăiați fiecare tortilla în 8 pene.
Așezați pene de tortilla pe o foaie mare de copt.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când sunt crocante.
Combinați iaurtul și siropul într-un bol. Lingura 1/2 cana iaurt amestec în fiecare din 4 boluri; top fiecare cu 2 lingurite nuci pecan.
Serviți fiecare cu 4 chipsuri.
Garnisiți cu mentă, dacă doriți.