Înghețată Cu Ouă

Înghețată Cu Ouă
Înghețată de ouă este o vegetarian desert. Această rețetă face 2 porții cu 1520 calorii, 22g de proteine, și 114g de grăsime fiecare. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, nucșoară, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie grea, bateți gălbenușurile de ou și zahărul împreună până se combină bine. Bateți încet în smântână, apoi lapte. Gatiti, batand frecvent, la foc mediu, pana cand se formeaza o crema pe spatele unei linguri si un deget glisat pe spate lasa o linie curata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă nucșoară, sare și bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
NucșoarăNucșoară
SareSare
3
Se toarnă printr-o strecurătoare într-un recipient etanș și se răcește peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
A doua zi, putinei conform instrucțiunilor producătorului. Reveniți la recipientul etanș și răciți-l la congelator timp de cel puțin trei ore înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate14
Revista