Înghețată Cu Ouă
Inghetata cu oua ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 976 calorii, 13g de proteine, și 73G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rom, zahăr, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado.
Instrucțiuni
Aduceți laptele și sarea la fiert într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc moderat.
Bateți gălbenușurile și zahărul într-un castron, apoi adăugați treptat 1/4 cană de lapte fierbinte, amestecând.
Adăugați amestecul de gălbenuș în laptele rămas în tigaie într-un flux lent, șoptind și gătiți la foc mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când amestecul este ușor îngroșat, se acoperă cu spatele lingurii și se înregistrează 175 F pe termometru, 3 până la 5 minute. Se toarnă imediat printr-o sită cu ochiuri fine așezată într-un castron curat și se amestecă smântână, rom, vanilie și nucșoară. Cremă rece, acoperită, până la rece, cel puțin 2 ore.
Congelați în aparat de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator să se întărească, cel puțin 2 ore. Se înmoaie ușor în frigider înainte de servire, aproximativ 20 de minute.
* Custard poate fi răcit până la 1 zi.* Înghețata se poate face cu 1 săptămână înainte.