Înghețată Cu Ciocolată Cu Căpșuni
Strawberry Ciocolata Chip inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1114 calorii, 15g de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de suc de lămâie, extract de vanillan, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, Înghețată De Căpșuni Paleo, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați căpșunile, 1/4 cană de zahăr și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie până când căpșunile sunt tocate grosier.
Transferați amestecul într-un castron și dați-l la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Încălziți 1 cană smântână grea, lapte și 3/4 cană zahăr într-o cratiță la foc mediu-mic până când se încălzește și zahărul este dizolvat, aproximativ 5 minute; scoateți de pe foc, acoperiți și lăsați amestecul de smântână să se răcească timp de 30 de minute.
Bateți gălbenușurile de ou împreună într-un castron. Turnați încet amestecul de smântână caldă în gălbenușurile de ou, amestecând constant.
Transferați amestecul de ouă încălzit înapoi în cratiță.
Încălziți amestecul de gălbenușuri de ou la foc mediu, amestecând constant și răzuind fundul cratiței, până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei spatule, aproximativ 5 minute.
Se toarnă 1 cană de smântână grea rămasă într-un castron mare și se pune o strecurătoare deasupra bolului. Se toarnă încet cremă prin filtru și se amestecă.
Adăugați extract de vanilie și sare. Se amestecă amestecul de căpșuni răcit și chipsurile de ciocolată în cremă.
Puneți cuburi de gheață într-un castron mare și adăugați apă; se amestecă.
Așezați vasul cu amestec de căpșuni-ciocolată în baia de gheață și lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute; scoateți vasul din Baia de gheață și acoperiți cu folie de plastic. Se dă la frigider până se răcește bine, 8 ore până peste noapte.
Se toarnă amestecul răcit într-un aparat de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului până când ajunge la consistența "soft-serve".
Transferați înghețata într-un recipient cu capac. Acoperiți suprafața cu folie de plastic și sigilați. Pentru cele mai bune rezultate, înghețata trebuie să se coacă la congelator cel puțin 2 ore sau peste noapte.