Înghețată Butterscotch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Butterscotch. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 120g de grăsime, și un total de 1641 calorii. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, vanilie, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Căpșuni Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu, amestecați zahărul brun, untul și vanilia până când untul este topit, zahărul este dizolvat și amestecul este bulbuc, 3 până la 4 minute.
Bateți în 1/2 cană de frișcă până se omogenizează; îndepărtați amestecul de butterscotch de pe foc.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, combinați restul de 1 cană de frișcă și jumătate și jumătate; aduceți la foc mic.
Între timp, într-un castron, bateți gălbenușurile de ou pentru a se amesteca.
Bateți 1/2 cană din amestecul de smântână caldă în gălbenușuri de ou, apoi turnați amestecul de gălbenuș de ou în tigaie cu smântână. Se amestecă constant la foc mic doar până când amestecul este ușor îngroșat, 2 până la 4 minute. Scoateți imediat de pe foc.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un castron curat și se amestecă în amestecul de butterscotch. Se răcește până la rece, amestecând ocazional, aproximativ 2 ore; sau acoperiți și răciți până la 1 zi.
Congelați amestecul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Serviți ușor congelat sau transferați înghețata într-un recipient etanș și congelați până când este ferm, cel puțin 6 ore sau până la 1 săptămână.