Înghețată Adevărată De Vanilie

Înghețată Adevărată De Vanilie
Adevărata înghețată Vanillan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 623 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă $2.03 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, smântână grea, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Înghețată adevărată vanillan, Înghețată De Vanilie Chai, și Înghețată Adevărată De Mentă.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 căni de smântână grea, 1 cană de lapte integral, 1/4 cană de zahăr și un vârf de sare kosher într-o cratiță medie. Împărțiți 1/2 fasole de vanilie pe lungime și răzuiți în semințe; adăugați păstăi (sau folosiți 1 linguriță extract de vanilie). Aduceți amestecul doar la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Cremă GreaCremă Grea
Sare KosherSare Kosher
Lapte IntegralLapte Integral
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Dacă folosiți fasole de vanilie, acoperiți; lasa sa stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
3
Bateți 5 gălbenușuri mari de ou și 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu până devin palide, aproximativ 2 minute. Treceți treptat în 1/2 cană de amestec de cremă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți amestecul de gălbenușuri în amestecul de smântână rămas. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand este suficient de gros pentru a acoperi o lingura de lemn, 2-3 minute. Se strecoară crema într-un castron mediu așezat peste un castron cu apă cu gheață; lasa sa se raceasca, amestecand ocazional. Procesați crema într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
ApăApă
CremăCremă
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Lingura De LemnLingura De Lemn
BatetiBateti
BolBol
5
Transferați într-un recipient etanș; capac. Congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore și până la 1 săptămână.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista