Încă o altă Salsa de fasole neagră și porumb
Rețeta încă o fasole neagră și Salsan de porumb este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 20 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 63 calorii. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ardei iute, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de fasole neagră și porumb, Salsa de porumb și fasole neagră, și Salsa De Fasole Neagră Și Porumb pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.