Împachetări Suculente De Somon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ambalajele suculente de somon. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 515 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână tortilla cu făină de usturoi și ierburi, orez instant, sos de salată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Împachetări Cu Somon, Somon afumat și împachetări cu ouă, și Împachetări Cu Fasole De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați filetul de somon pe o foaie de folie de aluminiu. Îndoiți și sigilați folia împreună pentru a închide somonul în interior.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță.
În timp ce somonul se gătește, aduceți 1/2 cană de apă la fiert și adăugați orezul. Acoperiți, scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 5 minute sau până când toată apa a fost absorbită.
Înfășurați bine tortilele în folie de aluminiu. În ultimele minute ale timpului de gătit al somonului, puneți tortilele învelite în cuptor pentru a se încălzi. Când somonul este gata, scoateți-l din folie și tăiați-l în 4 bucăți egale.
Scoateți o tortilla caldă din cuptor, pe rând, umplând fiecare cu o bucată de somon. Rupeți bucata de somon și așezați-o pe tortilla.
Adăugați 1/8 cană de orez fiert, 1/4 cană de brânză și 1 lingură de ceapă roșie.
Stropiți 1 lingură de pansament de fermă deasupra. Înfășurați tortilla și serviți cald.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.