Împachetări Cu Salată De Pui Mu Shu

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Învelișurile de salată de pui Mu Shu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Un amestec de frunze de salată bibb, usturoi, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Împachetări cu salată de pui precum P. F. Changs-împachetările cu salată sunt delicioase și un aperitiv unic de care se bucură mulți oameni, Împachetări Cu Salată De Pui, și Împachetări Cu Salată De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente (prin oțet de orez) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoi și ghimbir la tigaie; saut 30 de secunde.
Adăugați amestecul de sos de soia și salată de varză; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați pui și 1/4 cană de ceapă în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand salata de varza incepe sa se ofileasca. Împărțiți amestecul de pui uniform între frunzele de salată; presărați uniform cu 1/4 cană de ceapă și caju rămase.