Zucchini și rozmarin Frittata cu parmezan

Zucchini și rozmarin Frittata cu parmezan este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 169 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, piper, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de tăiței de dovlecei Minestrone cu parmezan - rozmarin Quinn Popcorn, Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), și Rosemary Ratatouille Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare; adăugați usturoiul, gătiți timp de 1 minut. Nu lăsați usturoiul să se rumenească sau va deveni amar.
Adăugați dovlecelul; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand continuu. Condimentează cu sare și piper.
Între timp, bateți împreună ouăle, albușurile de ou și rozmarinul și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de ouă peste dovlecel și se gătește, doar până când ouăle încep să se fixeze, aproximativ 3 minute.
Presărați brânza uniform deasupra.
Așezați tigaia sub broiler timp de 3 minute sau până când fritatta se ridică ușor și devine ușoară și așezată. Ouăle nu trebuie să fie curgătoare.
Se transferă pe o farfurie de servire, se taie în pene în formă de plăcintă și se servește.