Zucchini umplute II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii umpluți II. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 203 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii, bulionul de pui, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Zucchini Umplute: Zucchini Ripieni, și Dovlecei Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic combinați roșiile, 3 linguri de busuioc, ulei, 1 lingură de pătrunjel, coajă de portocală, coajă de lămâie, 1/2 din usturoi și sare și piper după gust.
Se amestecă bine și se lasă deoparte 1 oră la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Tăiați capetele tulpinii de dovlecei și tăiați un strat subțire de pe vârfuri, pe lungime. Dacă este necesar, tăiați fundul astfel încât dovleceii să stea la nivel; rezervați garnituri. Scoateți carnea, lăsând coji groase de 1/4 inch. Tăiați grosolan garniturile rezervate și carnea. Într-o cratiță mare cu apă clocotită, sărată, gătiți cojile timp de 2 minute.
Scurgeți și clătiți în apă rece; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu; sotati dovlecelul tocat timp de 5 minute, sau pana se inmoaie. Se amestecă pătrunjelul rămas, busuiocul și usturoiul; gatiti 1 minut.
Se transferă într-un castron mediu și se amestecă firimiturile de pâine și oul. Condimentează cu sare și piper după gust. Se amestecă amestecul în coji și se pune în vasul de copt pregătit.
Se toarnă supa de pui peste dovlecei.
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până se înmoaie.
Se servește cu salsa de roșii.