Zucchini Umplute Grecești

Zucchini Umplute Grecești
Dovlecelul umplut grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, usturoi, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Zucchini Umplute Grecești, Zucchini Umplute Grecești Vegetariene, și Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul într-un castron, acoperiți cu apă și lăsați să se înmoaie timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Feliați o felie lungă, groasă de 1/2 din partea fiecărui dovlecel pentru a servi drept capac; scoateți carnea și semințele din interiorul dovlecelului cu o lingură, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch. Aruncați carnea sau păstrați-o pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
SemințeSemințe
3
Scurgeți și așezați orezul înmuiat într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă carnea de vită măcinată, șalota, usturoiul, menta și pătrunjelul. Umpleți bărcile de dovlecei aproximativ 3/4 pline cu amestecul; umplutura se va extinde în timpul gătitului. Acoperiți dovlecelul cu feliile de capac tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UmpluturăUmplutură
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
MentăMentă
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și presărați tigaia cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați dovleceii umpluți în tigaie, turnați apă în jurul dovlecelului, apoi reduceți focul la mediu scăzut. Acoperiți cu un capac și gătiți până când dovleceii sunt fragede și carnea nu mai este roz, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Cu aproximativ 10 minute înainte ca dovleceii să fie gata, bateți albușurile într-un castron cu un amestec electric până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Bateți gălbenușurile și sucul de lămâie până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Scoateți dovleceii din tigaie, lăsând sucurile și puneți dovleceii deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Bateți aproximativ 1/2 din lichidul din tigaie în amestecul de ouă cu linguri, apoi turnați amestecul de ouă în tigaie cu lichidul rămas. La foc mic, combinați sosul cu lichidul de tigaie rotind ușor tigaia pentru a amesteca conținutul; încălziți sosul timp de aproximativ 1 minut pentru a se îngroșa suficient pentru a acoperi spatele unei linguri. Nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
11
Serviți dovleceii cu sos de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
LămâieLămâie
SosSos

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista