Zucchini Rissoles

Zucchini Rissoles
Zucchini Rissoles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 123 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Costă 37 de cenți pe porție-- găsim acest buget foarte prietenos. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rissoles De Somon, Rissoles Turcești, și Rissoles De Somon (Chiftele) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleceii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați legume, sare și piper și gătiți, amestecând frecvent, până când legumele sunt moi și orice lichid s-a evaporat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Transferați amestecul într-un castron mare și amestecați firimiturile de pâine, oul, brânza, pătrunjelul și menta până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 15 minute. Cu mâinile bine înfăinate, formați amestecul în chiftele de aproximativ 2 inci lățime și 1/2 inch grosime.
6
Ștergeți tigaia curată și încălziți uleiul vegetal la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați chiftele, trei sau patru odată. Gatiti, intorcand o data, pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 6 minute in total. Reduceți căldura după cum este necesar pentru a menține o temperatură constantă. Cu o spatulă, transferați într-o tavă de copt căptușită cu un prosop de hârtie; păstrați cald în cuptorul 200.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista