Bean & ' Bello Burger

Bean & ' Bello Burger
Bean & ' Bello Burger ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 506 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, piper, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Southwest Bean burger, Black Bean Burger, și Black Bean Burger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciupercile, ceapa și ardeiul gras. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand piperul incepe sa se inmoaie, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
PiperPiper
CeapăCeapă
3
Adăugați fasole, boia de ardei, praf de usturoi și piper negru. Gatiti, zdrobind fasolea cu spatele unei linguri, inca 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
FasoleFasole
4
Transferați amestecul într-un castron și amestecați în ouă, muștar, sos Worcestershire și pesmet. Formați în 4 paturi. Ștergeți tigaia; încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc mediu și gătiți burgeri până se rumenesc și se simt ferm, 6 până la 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
PesmetPesmet
MuștarMuștar
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Așezați pe chifle; se acoperă cu sos de grătar, salată verde și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
RolaRola
6
Auto

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista