Zucchini "Linguine" cu fistic și menta
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Zucchini" Linguine " cu fistic și mentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fistic, coajă de lămâie, dovlecei de vară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Dovlecei prăjiți cu fistic și mentă, Sfeclă Cu Fistic Și Mentă, și Tabbouleh cu mentă și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Obținerea "linguini" lungi și subțiri ca niște fire de dovlecei este vitală pentru succesul acestei rețete. Firele subțiri sunt servite crude, iar acidul din pansament gătește "pastele".Puteți folosi un cojitor cu o lamă julienne sau, de asemenea, o mandolină. Dacă aveți abilități bune de cuțit, puteți folosi chiar și un cuțit de bucătar. Indiferent de procesul pe care îl utilizați, asigurați-vă că firele sunt atât de lungi și subțiri cât puteți în mod rezonabil achieve.To faceți pansamentul amestecați șalotele, uleiul de măsline, sucul de lămâie și coaja împreună cu puțină sare și piper. Agitați sau bateți bine pentru a emulsiona.
Se toarnă acest amestec peste firele de dovlecel și se aruncă bine. Condimentează cu mai multă sare și piper după gust.Radeți fâșii lungi subțiri de parmezan peste dovlecei, urmate de fistic și mentă.