Zucchini "Linguine" cu fistic și menta

Zucchini
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Zucchini" Linguine " cu fistic și mentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fistic, coajă de lămâie, dovlecei de vară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Dovlecei prăjiți cu fistic și mentă, Sfeclă Cu Fistic Și Mentă, și Tabbouleh cu mentă și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Obținerea "linguini" lungi și subțiri ca niște fire de dovlecei este vitală pentru succesul acestei rețete. Firele subțiri sunt servite crude, iar acidul din pansament gătește "pastele".Puteți folosi un cojitor cu o lamă julienne sau, de asemenea, o mandolină. Dacă aveți abilități bune de cuțit, puteți folosi chiar și un cuțit de bucătar. Indiferent de procesul pe care îl utilizați, asigurați-vă că firele sunt atât de lungi și subțiri cât puteți în mod rezonabil achieve.To faceți pansamentul amestecați șalotele, uleiul de măsline, sucul de lămâie și coaja împreună cu puțină sare și piper. Agitați sau bateți bine pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se toarnă acest amestec peste firele de dovlecel și se aruncă bine. Condimentează cu mai multă sare și piper după gust.Radeți fâșii lungi subțiri de parmezan peste dovlecei, urmate de fistic și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista