Zucchini K Bucrofte cu Pilaf de sfeclă-Bulgur

Zucchini K Bucrofte cu Pilaf de sfeclă-Bulgur
Zucchini K Buculfte cu Pilaf de sfeclă-Bulgur ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 835 calorii, 22g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,38 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, ulei de măsline, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Încercați Zucchini K Bucrofte cu Pilaf de sfeclă-Bulgur, Zucchini La Grătar Bulgur Pilaf, și Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răziți grosier dovleceii într-un robot de bucătărie echipat cu discul de mărunțire mediu. Aruncați cu 1 linguriță de sare într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Pulsează usturoiul, pătrunjelul și coriandrul în robotul de bucătărie până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Înfășurați dovlecelul într-un prosop de bucătărie (nu o cârpă de pământ) și răsuciți-l pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1
Cu o furculiță, apoi aruncați cu dovlecei, amestec de usturoi, condimente, pesmet și 1/4 linguriță de piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Rolați porții de 2 linguri în bile și răciți k-ul într-o tigaie cu 4 fețe în timp ce faceți bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Gatiti ceapa si usturoiul in ulei si unt intr-o tigaie adanca de 10 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumenesc, 5 pana la 7 minute. Se amestecă bulgur, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și se gătește, amestecând, până când este parfumat și o nuanță mai închisă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă sfecla (dar nu verdele) și apa și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, până când apa este absorbită și sfecla este fragedă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă verdeața și se gătește până se ofilesc, aproximativ 1 minut. Puf bulgur cu o furculiță, apoi se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
BulgurBulgur
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1
Încălziți uleiul de 1 inch într-o tigaie adâncă de 12 inci, la foc mediu, până când strălucește. Se prăjește k-ul în 2 loturi, rotind o dată, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1
Se amestecă iaurtul, usturoiul, coriandrul și 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Se serveste cald K și bulgur cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista