Somon afumat fierbinte cu o uimitoare Salsa Chile

Somon afumat fierbinte cu o uimitoare Salsa Chile
Reteta Somon afumat fierbinte cu o uimitoare Salsa Chile ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 30 minute. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $ 6.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 754 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați avocado, tei, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Chile - somon glazurat cu salsa portocalie, Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), și Chipsuri cu somon afumat și salsa de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipamente speciale: așchii de lemn sau așchii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
2
Ia staniu cookie și locul o mână sau 2 de așchii de lemn în staniu, urmată de rozmarin și salvie crengute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Așezați suportul de sârmă în tablă, astfel încât să stea cam la jumătatea drumului sau îndoiți niște sârmă de pui pentru a se potrivi. Îndepărtați cu grijă capacul cositorului de 5 sau 6 ori cu o șurubelniță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Majoritatea fileurilor de somon au aceeași dimensiune și grosime, astfel încât timpii lor de gătit sunt similari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
5
Presărați fileurile de somon cu sare și frecați cu o picătură de ulei de măsline. Apoi așezați-le cu pielea în jos deasupra sârmei (aceasta acționează ca un grătar) și puneți capacul pe tablă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Puneți-l pe arzător, la foc mediu și gătiți timp de 8 până la 10 minute. După câteva minute va începe să fumeze puțin.
7
În timp ce peștele se gătește, amestecați toate ingredientele salsa împreună - puteți merge la fel de ușor sau la fel de greu pe chiles după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Când peștele este gata, opriți focul și lăsați-l să stea 3 minute înainte de a deschide cositorul. Acest lucru va permite ca orice fum rezidual și căldură să pătrundă în pește. Ridicați fileurile de somon și așezați-le pe farfurii individuale de servire. Puneți peste niște salsa chille și presărați cu frunzele întregi de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
File De SomonFile De Somon
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
9
Stropiți peste puțin ulei de măsline extravirgin și serviți cu jumătățile de var și restul de salsa într-un bol mic. Minunat cu niște cartofi noi și o salată verde pentru prânz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Cartofi NoiCartofi Noi
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista