Zucchini Creme Baruri
Zucchini Creme Bars este un vegetarian rețetă cu 15 porții. Acest hor d ' oeuvre are 131 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți foarte mult unt, făină, lapte evaporat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Creme de Menthe Bars (alias Grasshopper Bars), Supă de dovlecel cu CR Aproxme fra aprox. che, și Lemon Creme Baruri.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert la foc mediu și gătiți dovleceii până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți dovleceii într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și lăsați-o deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Combinați 1 cană de făină, 1/2 cană de zahăr și 1/2 cană de unt foarte moale într-un castron până se sfărâmă și se combină bine. Apăsați amestecul în fundul vasului de copt pregătit.
Măsurați 3 căni de dovlecei fierți și puneți-le într-un blender.
Se toarnă laptele evaporat și ouăle și se adaugă 1 1/2 căni de zahăr, 1/4 cană de făină, 1 lingură de unt și extractul de vanilie în dovlecei. Pulsați blenderul de mai multe ori pentru a combina ingredientele, apoi amestecați până când amestecul de umplere este curățat, aproximativ 1 minut.
Se toarnă amestecul peste crustă.
Combinați 1 lingură de zahăr cu scorțișoara într-un castron mic și presărați peste umplutură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când mijlocul desertului este setat, aproximativ 45 de minute.
Se lasă să se răcească și se răcește la frigider înainte de feliere.