Zmeură-Unt De Arahide Trufe De Ciocolată Cu Pudră De Cacao

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Trufe de ciocolată cu unt de arahide cu zmeură și pudră de cacao. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 184 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de zmeură, smântână grea, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Unt De Arahide-Trufe De Cacao, Ciocolată Unt De Arahide Cacao Fierbinte, și Trufe De Arahide Cu Cacao.
Instrucțiuni
Se toacă ciocolata și se pune într-un vas termorezistent. Aduceți smântâna grea, untul și sarea la foc mic într-o cratiță la foc mediu; se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea până se topește complet, aproximativ 10 minute. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc sau se bate până se omogenizează. (Dacă este necesar, cuptorul cu microunde la intervale de 20 de secunde până când ciocolata se topește.)
Bateți extractele de vanilie și zmeură, apoi amestecați untul de arahide. Se amestecă până când ganache - ul este neted și strălucitor.
Se toarnă într-un vas de copt puțin adânc și se dă la frigider până când este ferm, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Rulați linguri de ganache în 18 până la 24 de bile, apoi rulați în pudră de cacao.
Se transferă pe o foaie de copt tapetată cu pergament, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până când este ferm, cel puțin 1 oră sau peste noapte. (Pentru a le face în avans, rulați în bile, dar nu acoperiți; acoperiți și înghețați până la 2 săptămâni.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de a descoperi, apoi rulați în acoperire.)
Fotografie de Johnny Miller