Zmeură-Pui La Grătar
Zmeura-gratar de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 132 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. Un amestec de sos de zmeură-GRĂTAR, Piept de pui jupuit și dezosat, garnitură: crenguțe de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aripi De Grătar Cu Zmeură, Sos De Grătar Cu Zmeură, și Mini chiftele cu sos de grătar balsamic de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul uniform cu condimente Creole.
Pulverizați grătarul de gătit la rece al unui grătar cu spray de gătit.
Așezați grătarul de gătit pe grătar; pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
7 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat, periați sosul de zmeură-grătar uniform pe 1 parte de pui în ultimele 2 minute de grătar.
Se servește cu sosul rămas.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit condimentul original creol al lui Tony Chachere.