Zmeură-Lămâie

Zmeură-Lămâie
Zmeura-lămâie este o fără gluten rețetă cu 16 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 295 calorii. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână apă, unt, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Zmeură-Lămâie, Zmeură De Zmeură, și Zmeură De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, sucul de lămâie și apa într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 1 minut. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Bateți ouăle, zahărul și sucul de lămâie într-o cratiță medie grea pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Adăugați untul și coaja de lămâie. Se amestecă la foc mediu până când cașul se îngroașă până la consistența budincii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
3
Transferați în castron mic. Apăsați folie de plastic pe suprafața cașului. Se răcește până se răcește, cel puțin 4 ore. (Se poate face cu 3 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Combinați 2 coșuri zmeură și 1/4 cană zahăr în castron. Mash fructe de padure grosolan cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până se formează sucuri, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
3
Tăiați tortul transversal în 8 bucăți.
4
Tăiați fiecare bucată în 3 benzi. Linia de jos a bolului de 3 litri cu 8 benzi de tort, tunderea pentru a se potrivi.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți cu 3 linguri de sirop; se întinde cu 2/3 cană de caș, apoi jumătate de piure de fructe de pădure. Repetați stratificarea. Se acoperă cu tortul rămas, siropul și cașul. Acoperi; se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
SiropSirop
6
Bateți smântâna și 3 linguri de zahăr în castron până se formează vârfuri; se întinde peste fleac. Mound fructe de padure rămase în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista