Zmeură-Lămâie
Zmeura-lămâie este o fără gluten rețetă cu 16 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 295 calorii. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână apă, unt, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Zmeură-Lămâie, Zmeură De Zmeură, și Zmeură De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, sucul de lămâie și apa într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 1 minut. Acoperiți și răciți.
Bateți ouăle, zahărul și sucul de lămâie într-o cratiță medie grea pentru a amesteca.
Adăugați untul și coaja de lămâie. Se amestecă la foc mediu până când cașul se îngroașă până la consistența budincii, aproximativ 10 minute.
Transferați în castron mic. Apăsați folie de plastic pe suprafața cașului. Se răcește până se răcește, cel puțin 4 ore. (Se poate face cu 3 zile înainte.)
Combinați 2 coșuri zmeură și 1/4 cană zahăr în castron. Mash fructe de padure grosolan cu furculita.
Lăsați să stea până se formează sucuri, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Tăiați tortul transversal în 8 bucăți.
Tăiați fiecare bucată în 3 benzi. Linia de jos a bolului de 3 litri cu 8 benzi de tort, tunderea pentru a se potrivi.
Stropiți cu 3 linguri de sirop; se întinde cu 2/3 cană de caș, apoi jumătate de piure de fructe de pădure. Repetați stratificarea. Se acoperă cu tortul rămas, siropul și cașul. Acoperi; se răcește peste noapte.
Bateți smântâna și 3 linguri de zahăr în castron până se formează vârfuri; se întinde peste fleac. Mound fructe de padure rămase în centru.