Zmeură De Ciocolată Rugalach
Zmeura Rugalach ciocolata ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, cremă de brânză, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rugalach, Rugalach, și Rugalach De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul și crema de brânză până se omogenizează.
Combinați făina și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă și amestecați bine.
Împărțiți aluatul în jumătate; se formează în două bile. Aplatizați la 5-in. cercuri; înveliți în folie de plastic. La frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Așezați coacăzele într-un castron mic. Acoperiți cu apă clocotită; lăsați să stea 5 minute.
Se scurge bine și se lasă deoparte.
Combinați zahărul și scorțișoara; deoparte.
Pe o suprafață ușor făinată sau o rogojină de patiserie, rotiți o porție de aluat într-un 11-in. cerc.
Ungeți cu jumătate din gem.
Se presară cu jumătate din scorțișoară-zahăr, nuci pecan, chipsuri de ciocolată și coacăze; apăsați ușor în jos.
Rotiți pene de la capătul larg și așezați punctul cu fața în jos 2 in. în afară de o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Curba se termină pentru a forma o semilună. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute înainte de coacere. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Coaceți la 350 de minute timp de 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.