Zmeură Crocantă
Raspberry Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de zahăr brun, extract de vanillan, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Zmeură Crocantă, Raspberry Peach Crisp, și Raspberry Peach Crisp.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 degrees.In un castron mediu, combinați zmeura (clătită), amidonul de porumb, 2/3 căni de zahăr și vanilia. Se amestecă și se fixează aside.In un castron separat (sau robot de bucătărie) combină făina, 1/4 cană zahăr, zahăr brun, ovăz, nuci pecan, o picătură de sare și bucăți de unt.
Tăiați împreună cu un tăietor de patiserie (sau pulsați în robotul de bucătărie) până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Adăugați amestecul de fructe de pădure într-un vas mic de copt sau o tigaie.
Presărați amestecul de topping peste tot.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când toppingul este maro auriu. Se lasă să stea zece minute înainte de servire. Scoateți cu o lingură și acoperiți cu frișcă îndulcită sau înghețată de vanilie.