Zmeura Semifreddo Torte
Zmeura Semifreddo Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 336 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Un amestec de migdale naturale, pâine scurtă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Zmeură Semifreddo (fără lactate), Semifreddo de lămâie și Amaretti cu sos de zmeură, și Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Rupeți pâinea scurtă în bucăți și pulsați bucățile cu nuci într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Apăsați ferm peste partea inferioară și 1 1/4 inci în sus a unei tigaie cu arc de 24 de centimetri.
Coaceți crusta în mijlocul cuptorului 10 minute, apoi se răcește în tigaie pe un raft.
Bateți ouăle, 1/2 cană de zahăr și un vârf de sare într-un castron metalic cu un mixer electric portabil la viteză medie-mare până la dublarea volumului, aproximativ 5 minute. Puneți vasul peste o cratiță cu 1 inch de apă fierbinte și bateți cremă până când un termometru citit instantaneu înregistrează 140 de litri F, aproximativ 5 minute. Continuați să bateți la foc încă 3 minute.
Scoateți vasul de pe foc și răciți crema până se răcește, aproximativ 10 minute.
Aruncați zmeura cu zahărul rămas de lingură într-o sită fină mare așezată peste un castron, apoi forțați fructele de pădure prin sită, apăsând pe solide și aruncați semințele. Îndoiți zmeura strecurată în cremă răcită.
Bateți smântâna cu bătătoarele curățate până când ține doar vârfuri rigide și pliați ușor în amestecul de zmeură.
Lingura de umplere în crustă, netezirea de sus. Înfășurați tigaia în folie și înghețați cel puțin 4 ore. (Umplutura va fi fermă, dar nu solidă înghețată.)
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii torte și îndepărtați partea tigaiei.
* Puteți îngheța torte până la 2 zile.