Pâine De Dovlecei Cu Ciocolată Vegană Fără Gluten
Pâinea de dovlecei cu ciocolată vegană fără Gluten ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 225 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână amidon de cartofi, pudră de cacao, gumă de xantan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Sănătoasă Cu Dovlecei Cu Ciocolată Dublă (Fără Nuci + Vegan + Fără Gluten!), Pâine Cu Dovlecei-Fără Gluten Și Vegan, și Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mic, amestecați semințele de in și apa. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina de orez brun, zahărul brun închis, făina de sorg, amidonul de porumb, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentul pentru plăcintă cu dovleac, sarea și guma de xantan.
Adăugați amestec măcinat de semințe de in, ulei și lapte fără lactate.
Bateți pentru a combina. Aluatul va fi gros. Treceți la o spatulă de cauciuc și amestecați dovlecelul ras.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți până când pâinea este setată și un tester de tort iese curat, aproximativ 70 de minute. Lăsați pâinea să se răcească în tigaie timp de cinci minute înainte de a ieși pe un suport de sârmă.