Ziua Recunostintei Traditie Sos De Stridii

Ziua Recunostintei Traditie Sos De Stridii
Ziua Recunostintei tradiție sos de stridii este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 21 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, frunze de cimbru, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt Tradiția de Ziua Recunoștinței a tatălui, Sos De Stridii, și Sos De Stridii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți untul într-un cuptor olandez sau o oală mare grea la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Scoateți cuptorul olandez de pe foc. Amestecați firimiturile de pâine, stridiile, lichiorul de stridii, țelina, sarea, piperul negru, cimbrul și condimentele de pasăre în ceapă. Se amestecă amestecul în tava de copt pregătită; acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute; îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până se rumenesc ușor, încă aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista