Ziti La Cuptor Cu Cârnați Italieni

Ziti La Cuptor Cu Cârnați Italieni
Rețeta Ziti coaptă cu cârnați italieni ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 575 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 3.64 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți legături ușoare de cârnați, paste ziti, brânză romano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Ziti la cuptor cu cârnați italieni, Ziti la cuptor cu cârnați italieni, și Ziti la cuptor cu cârnați italieni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți vasul de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați cârnați; gatiti, amestecand frecvent, până când nu mai roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Scurgere.
5
Adăugați ciuperci și fenicul; gătiți, amestecând frecvent, până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Adăugați sos; gatiti, amestecand ocazional, pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Scoateți din căldură.
8
Adăugați pastele în amestecul de sos; aruncați bine pentru a acoperi. Se toarnă în vasul de copt pregătit; se presară uniform cu mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Coaceți timp de 15 până la 17 minute sau până când brânza este bulbucată. Se răcește timp de 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista