Ziti coapte cu cârnați de curcan dulce ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 383 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,3 USD pe porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, rozmarin, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Ziti coapte și cârnați, Ziti coapte cu cârnați, și Pesto și cârnați ziti coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
4
Se scurge și se lasă deoparte. Între timp, gătiți cârnații într-o tigaie fierbinte la foc mediu până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați roșiile, cimbrul și rozmarinul și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Tomate
Cimbru
6
Scoateți din căldură. Într-un castron mediu, combinați brânza ricotta, brânza mozzarella și praful de usturoi și amestecați bine. Lingurați 1/2 cană de sos de roșii în fundul unei farfurii cu caserole de 4 litri. Se acoperă cu jumătate din ziti gătit. Se acoperă cu jumătate din amestecul de brânză. Se acoperă cu 1 cană de sos de roșii. Repetați straturile (ziti rămase și amestecul de brânză rămas). Se acoperă cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză Ricotta
Praf De Usturoi
Sos De Roșii
Ziti
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Bol
7
Presărați mozzarella rămasă și parmezan deasupra. Acoperiți cu folie și coaceți 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute, până când brânza este aurie și bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.