Ziti la cuptor cu conopidă: Ziti Gratinati

Ziti la cuptor cu conopidă: Ziti Gratinati
Ziti coapte cu conopidă: Ziti Gratinati este un pescatarian felul principal. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 454 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ziti, nuci de pin, pecorino-romano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ziti La Cuptor Cu Conopidă, Ziti cu dovleac: Ziti alla Zucca, și Ziti La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Așezați florile de conopidă în apa clocotită. Gatiti pana cand conopida este usor rezistenta la o furculita, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți, rezervând apa de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Turnați 1/4 cană din apa de gătit a conopidei într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați șofranul și lăsați-l să se dizolve. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
6
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mare, încălziți 4 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați usturoiul, floretele și hamsiile și sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați nucile de pin și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
9
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
10
Aduceți apa de conopidă înapoi la fierbere și adăugați ziti. Gatiti pana se fierbe, cam pe jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
ZitiZiti
11
Se scurge bine.
12
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Turnați ziti într-o caserolă mare, adâncă, rezistentă la cuptor. Se amestecă amestecul de conopidă și 1/2 din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
ZitiZiti
14
Se presară cu apa de șofran și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
15
Se presară cu brânza rămasă. Zdrobiți firimiturile de pâine deasupra și stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
16
Coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Revista