Ziti la cuptor cu conopidă: Ziti Gratinati
Ziti coapte cu conopidă: Ziti Gratinati este un pescatarian felul principal. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 454 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ziti, nuci de pin, pecorino-romano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ziti La Cuptor Cu Conopidă, Ziti cu dovleac: Ziti alla Zucca, și Ziti La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Așezați florile de conopidă în apa clocotită. Gatiti pana cand conopida este usor rezistenta la o furculita, 7-8 minute.
Scurgeți, rezervând apa de gătit. Pune deoparte.
Turnați 1/4 cană din apa de gătit a conopidei într-un bol mic.
Adăugați șofranul și lăsați-l să se dizolve. Pune deoparte.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mare, încălziți 4 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat.
Adăugați usturoiul, floretele și hamsiile și sotati timp de 2 minute.
Adăugați nucile de pin și sotati timp de 1 minut.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Aduceți apa de conopidă înapoi la fierbere și adăugați ziti. Gatiti pana se fierbe, cam pe jumatate.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Turnați ziti într-o caserolă mare, adâncă, rezistentă la cuptor. Se amestecă amestecul de conopidă și 1/2 din brânză.
Se presară cu apa de șofran și se amestecă ușor.
Se presară cu brânza rămasă. Zdrobiți firimiturile de pâine deasupra și stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Coaceți timp de 15 minute.