Ziti La Cuptor Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ziti la cuptor cu aragaz lent. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 556 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de frunze de busuioc, ziti, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ziti La Cuptor Cu Aragaz Lent, Ziti La Cuptor Cu Aragaz Lent, și Ziti La Cuptor Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Combinați toate cele trei brânzeturi și sare într-un castron mediu. Clătiți ziti sub apă rece într-o strecurătoare, lăsând puțină apă să se agațe de paste.
Ceață în interiorul aragazului lent cu spray de gătit.
Așezați jumătate din paste într-un strat uniform peste fundul aragazului. Puneți jumătate de sos peste paste. Punctați cu jumătate de amestec de brânză și jumătate de busuioc. Repetați cu pastele rămase, sosul, brânza și busuiocul.
Se toarnă 2/3 cană de apă.
Acoperiți și gătiți la înălțime până când pastele sunt fragede, 2 până la 3 ore.