Ziti cu legume prăjite

Ziti cu legume prăjite este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 522 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de oțet balsamic, ziti, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Ziti cu legume rădăcinoase prăjite în tigaie, Ziti cu legume rădăcinoase prăjite în tigaie, și Cina in seara asta: Ziti cu legume rădăcinoase prăjite în tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați vinetele, dovleceii și ceapa roșie cu 2 linguri de ulei.
Răspândiți într-un singur strat pe una mare sau două foi de copt mai mici, de preferință antiaderente. Prăjiți, amestecând ocazional, până se rumenesc bine și fraged, aproximativ 30 de minute.
Între timp, așezați roșiile tăiate cu fața în sus într-un vas mic de copt și presărați cu 1/4 linguriță de sare. Prăjiți până la moale, aproximativ 20 de minute.
Transferați într-un robot de bucătărie sau blender și piure.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți ziti până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Scurgeți pastele și aruncați cu piureul de roșii, legumele prăjite, busuiocul, restul de 2 linguri de ulei de măsline, oțetul, restul de 1 linguriță de sare și piperul.
Adăugați niște brânză de capră mărunțită sau Fontina rasă atunci când aruncați ziti. Sau, puneți pastele finite într-un vas de copt rezistent la cuptor, acoperiți cu oricare dintre aceste două brânzeturi și rulați-l sub broiler până când brânza se rumeneste.
Recomandare de vin: un fel de mâncare ca acesta amintește de bucătăria din sudul Franței, iar un vin roșu din Provence, cum ar fi un Bandol sau un Ctes de Provence, ar face o pereche bună.