Zinfandel-cotlet de miel fiert cu fructe uscate

Zinfandel-cotlet de miel fiert cu fructe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cotletele de miel fierte cu Zinfandel cu fructe uscate. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 100 de calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cotlete mari, de umăr de miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Miel fiert cu dovleac și fructe uscate, Zinfandel-picior de miel fiert, și Zinfandel-picior de miel fiert (aragaz lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline. Condimentați Cotletele de miel cu sare și piper și frecați-le peste tot cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De MielCotlet De Miel
CoriandruCoriandru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați Cotletele de miel în tigaie împreună cu căței de usturoi și 10 crenguțe de cimbru și gătiți la foc mare, întorcându-se o dată, până când Cotletele de miel se rumenesc și cățelele de usturoi se rumenesc în pete, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Cotlet De MielCotlet De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați vinul roșu, cireșele uscate și caisele uscate în tigaie și dați la fiert. Gatiti la foc moderat pana cand vinul se reduce la jumatate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
Cireșe UscateCireșe Uscate
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați bulionul de vită și dați la fiert. Acoperiți parțial și fierbeți la foc moderat până când mielul este fraged și sosul este gros și lucios, aproximativ 35 de minute; întoarceți Cotletele de miel o dată sau de două ori în timpul gătitului. Aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Bulion De VităBulion De Vită
Cotlet De MielCotlet De Miel
SosSos
MielMiel
5
Serviți Cotletele de miel dintr-o dată, garnisite cu cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Cotlet De MielCotlet De Miel

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h
Porții20
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista