Zinfandel-cotlet de miel fiert cu fructe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cotletele de miel fierte cu Zinfandel cu fructe uscate. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 100 de calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cotlete mari, de umăr de miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Miel fiert cu dovleac și fructe uscate, Zinfandel-picior de miel fiert, și Zinfandel-picior de miel fiert (aragaz lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline. Condimentați Cotletele de miel cu sare și piper și frecați-le peste tot cu coriandru.
Adăugați Cotletele de miel în tigaie împreună cu căței de usturoi și 10 crenguțe de cimbru și gătiți la foc mare, întorcându-se o dată, până când Cotletele de miel se rumenesc și cățelele de usturoi se rumenesc în pete, aproximativ 6 minute.
Adăugați vinul roșu, cireșele uscate și caisele uscate în tigaie și dați la fiert. Gatiti la foc moderat pana cand vinul se reduce la jumatate, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de vită și dați la fiert. Acoperiți parțial și fierbeți la foc moderat până când mielul este fraged și sosul este gros și lucios, aproximativ 35 de minute; întoarceți Cotletele de miel o dată sau de două ori în timpul gătitului. Aruncați crenguțele de cimbru.
Serviți Cotletele de miel dintr-o dată, garnisite cu cimbru proaspăt.