Zesty Fript Cambulă
Zesty Broiled Flounder ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 2 și costă 2,4 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 346 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pesmetul japonez, hreanul, maioneza și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Cambulă Friptă Franceză, Flounder Fript (Atât De Ușor!), și Lămâie-usturoi fript cambulă cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Periați amestecul de maioneză pe ambele părți ale fileurilor.
Așezați fileurile pe o foaie de copt ușor unsă și puțin adâncă și presărați cu pesmet. Înveliți pesmetul cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță.
Se toarnă: ghimbirul, hreanul și sosul de soia adaugă condimente și sare care se descurcă cel mai bine cu vinurile care nu sunt îmbătrânite în stejar (aromele sărate tind să facă vinurile îmbătrânite de stejar să aibă un gust amar). Încercați un vin ușor, cum ar fi Chenin Blanc, white Zinfandel, Riesling sau Sauvignon Blanc. Deoarece hreanul este una dintre cele mai dificile arome de asociat cu vinul, o bere răcită Sapporo sau Kirin ar putea fi tot ce aveți nevoie pentru a finaliza masa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.