Zeita verde "Guacamole" cu chipsuri de chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 209 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană servește 3 și costă $ 3.1 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, praf de chili, chipsuri de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Guacamole-Chipsuri De Brânză, Guacamol gros cu chimen, și Guacamol cu chipsuri de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați sparanghelul într-un robot de bucătărie până la neted, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale. Se amestecă roșiile și următoarele 6 ingrediente. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se servește cu chipsuri de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.