Zece Minute Sos Enchilada

Zece Minute Sos Enchilada
Nevoie de un sos vegan? Sosul enchilada de zece Minute ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 97 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 1490 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, uleiul vegetal, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Placinta Enchilada cu sos enchilada de 2 Minute, Sos Enchilada de 15 minute, și Sos De Enchilada De Casă De 10 Minute.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă făina și pudra de chili, se reduce focul la mediu și se gătește până se rumenesc ușor, amestecând constant pentru a preveni arderea făinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Amestecați treptat sosul de roșii, apa, chimenul, praful de usturoi și sarea de ceapă în făină și pudra de chili până se omogenizează și continuați să gătiți la foc mediu aproximativ 10 minute sau până se îngroașă ușor. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Sos De RoșiiSos De Roșii
Sare De CeapăSare De Ceapă
ChimenChimen
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista