Zară Piure De Cartofi
Zară piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 72 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți lapte, sare, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Zară Piure De Cartofi, Zară Piure De Cartofi, și Zară Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii și căței de usturoi în apă ușor sărată până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți și acoperiți cartofii cu un prosop pentru a vă încălzi.
Aduceți 1% lapte și unt la fiert și acoperiți pentru a se încălzi.
Folosiți un ricer pentru a orez cartofii într-un castron mare. Cartofii pot fi, de asemenea, piure cu o furculiță mare, dar s-ar putea să nu fie la fel de netezi.
Adăugați treptat laptele fierbinte și untul, apoi adăugați Zara până obțineți consistența piureului gros de cartofi (este posibil să nu fie nevoie să folosiți tot Zara). Condimentează cu sare după gust. Înveliți un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit, așezați cartofii în vas și acoperiți cu arpagic proaspăt tocat.
Serviți imediat sau reîncălziți în cuptor înainte de servire.