Zară Friptură De Pui

Zară Friptură De Pui
Nevoie de un curs principal fără gluten? Puiul fript de zară ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 387 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zară, sirop de arțar, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zară Oală Friptură, [] Usturoi la gratar si salata de pui zară cu sos de lapte bătut-Tahini, și Vafe de lapte cu lapte de unt cu oferte de pui prăjit.

Instrucțiuni

1
Așezați copanele de pui într-o pungă mare de congelator și adăugați laptele de unt și 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Adăugați căței de usturoi zdrobiți în pungă cu boabele de piper zdrobite și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Presărați chimenul măcinat și adăugați în cele din urmă siropul de arțar, apoi zdrobiți totul în punga congelatorului pentru a amesteca marinata și a acoperi puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Lăsați puiul marinat cu zară în frigider în mod ideal peste noapte sau în afara frigiderului timp de cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. scoateți bucățile de pui din pungă scuturând excesul de marinadă, apoi aranjați-le într-o cutie de prăjire căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Stropiți peste cele 2 linguri rămase de ulei, apoi prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, sau până se rumenesc, chiar arse în părți și fierte suculent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista