Zară Friptură De Pui
Nevoie de un curs principal fără gluten? Puiul fript de zară ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 387 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zară, sirop de arțar, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zară Oală Friptură, [] Usturoi la gratar si salata de pui zară cu sos de lapte bătut-Tahini, și Vafe de lapte cu lapte de unt cu oferte de pui prăjit.
Instrucțiuni
Așezați copanele de pui într-o pungă mare de congelator și adăugați laptele de unt și 1/4 cană de ulei.
Adăugați căței de usturoi zdrobiți în pungă cu boabele de piper zdrobite și sare.
Presărați chimenul măcinat și adăugați în cele din urmă siropul de arțar, apoi zdrobiți totul în punga congelatorului pentru a amesteca marinata și a acoperi puiul.
Lăsați puiul marinat cu zară în frigider în mod ideal peste noapte sau în afara frigiderului timp de cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. scoateți bucățile de pui din pungă scuturând excesul de marinadă, apoi aranjați-le într-o cutie de prăjire căptușită cu folie.
Stropiți peste cele 2 linguri rămase de ulei, apoi prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, sau până se rumenesc, chiar arse în părți și fierte suculent.