Zahăr Cookie Baruri

Zahăr Cookie Baruri
Barele de Cookie-uri de zahăr necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, unt, glazură și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Zahăr Brun Scorțișoară Zahăr Cookie Baruri, Zahăr Cookie Baruri, și Zahăr Cookie Baruri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aliniați o tigaie de 10x15 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați untul și zahărul în vasul de lucru al unui mixer mare cu suport prevăzut cu accesoriu pentru palete; amestecați la viteză medie-mare până când untul și zahărul sunt ușoare și pufoase, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți ouăle în amestecul de unt pe rând, lăsând fiecare ou să se amestece înainte de a adăuga următorul. Bateți în extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Bateți făina, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un bol separat. Bateți treptat amestecul de făină în ingrediente umede, amestecând fiecare porție înainte de a adăuga mai multe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se lasă să se răcească complet în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți din tigaie și întindeți glazura deasupra; tăiați în bare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista