Zahăr brun și coaste de Bourbon
Zahărul brun și coastele de Bourbon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 4.29 pe portie. O porție conține 1032 calorii, 89G de proteine, și 54g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 319 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper cayenne, cidru de mere, zahăr brun auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Șuncă La Cuptor Cu Zahăr Brun-Bourbon, Zahăr Brun-Bourbon-Șuncă Glazurată, și Tort De Bourbon Cu Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu pentru a amesteca.
Se amestecă primele 7 ingrediente într-un castron mic. Folosind un cuțit ascuțit mic, slăbiți membrana din partea inferioară a fiecărui suport pentru coaste și trageți (sau membrana scorului). Frecați 1 lingură de amestec de condimente în fiecare parte a fiecărui suport pentru coaste.
Așezați coastele într-o tigaie mare. Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. ridicați coastele din tigaie. Împrăștiați ceapa, bățul de scorțișoară și ghimbirul în tigaie.
Se toarnă cidru. Întoarceți coastele, cu carnea în jos, la tigaie; acoperiți tigaia cu folie. Prăjiți coaste până când carnea este fragedă și începe să se îndepărteze de oase, aproximativ 2 ore. Descoperi; Se răcește cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grătiți coastele până se încălzesc și ușor carbonizate, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Periați generos pe toate părțile cu sos de ungere. Grătiți până când sosul devine glazură lipicioasă, cu aproximativ 3 minute mai mult pe fiecare parte.
Transferați rafturile pentru coaste pe placa de tăiere.
Tăiați rafturile între oase în coaste individuale. Aranjați pe platou și serviți, trecând separat sosul rămas.