Zahăr Brun-Pecan-Unt De Muștar
Untul brun de zahăr-Pecan-muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 123 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de jumătăți de pecan, unt, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Muștar de secară și zahăr brun, Zahăr brun și somon de muștar, și mini unt maro funfetti cupcakes + zahăr brun buttercream {giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 6 până la 8 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se răcește 10 minute. Pulsați într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Se amestecă împreună untul și următoarele 2 ingrediente până se dizolvă zahărul. Se amestecă nucile pecan măcinate.
Se servește imediat sau se răcește până când este gata de servit.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire.