Zahăr Brun Data Pătrate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pătratele de zahăr brun. Această rețetă servește 24 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 353 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nuci, zahăr brun, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Zahăr brun și sos de curmale de coniac, Tort de curmale lipicios cu sos de Caramel cu zahăr brun, și Desert de noapte: cireșe prăjite cu rom zahăr brun iaurt grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați curmalele, zahărul brun și sucul de portocale. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 3-4 minute sau până se îngroașă și curmalele sunt fragede, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, zahărul brun, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Se taie în unt până se sfărâmă. Apăsați jumătate într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Răspândiți cu grijă amestecul de date.
Se amestecă nucile în amestecul de firimituri rămas.
Presărați peste umplutură; apăsați ușor în jos.
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Serviți cu înghețată, dacă doriți.