Zahăr Brun Caramel Creme Brulee Cupcakes

Zahăr Brun Caramel Creme Brulee Cupcakes
Reteta de zahar brun caramel Creme Brulee Cupcakes este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 20. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 563 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți ulei vegetal, lapte evaporat, extract de vanilan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dovleac și zahăr brun Cr Unktifme br Unktifl Unktif, Zahar Brun Dovleac Cr Oktime Br Oktime Reteta Oktime, și Vase de zahăr brun Caramel sărat de Cr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: blowtorch mici
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
2
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie de cupcake de dimensiuni obișnuite cu 20 de garnituri de hârtie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
În vasul unui mixer electric, măsurați făina, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecați pentru a combina. Apoi măsurați smântâna, ouăle, uleiul vegetal, budinca de vanilie, laptele de unt și extractul de vanilie în vasul de amestecare și amestecați la viteză mică timp de 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului folosind o spatulă de cauciuc. Întoarceți mixerul la viteză medie și amestecați până când este doar combinat. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a agita aluatul. Asigurați-vă că toată făina și ingredientele uscate sunt complet combinate în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Umpleți 20 de garnituri de cupcake cu două treimi pline cu aluat și coaceți până când partea de sus revine la atingere, aproximativ 20 de minute. Răciți complet cupcakes-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru umplutura creme brulee: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Bateți împreună zahărul, pasta de fasole de vanilie și gălbenușurile de ou într-un bol de amestecare. Se amestecă încet în crema grea până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Se toarnă amestecul într-o farfurie de 9 pe 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
8
Așezați vasul cu caserole pe o foaie de fursecuri de 18 pe 13 inci și turnați 2 căni de apă în partea inferioară a foii de fursecuri pentru a le folosi ca baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Coaceți până când este setat (când nu jiggle când este agitat) timp de 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți din cuptor și răciți complet. Odată răcit complet, scoateți toată crema brulee coaptă și puneți-o într-o pungă de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Tăiați 1/2 inch de pe partea superioară a pungii de patiserie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
12
Pentru glazura de caramel: bateți untul și crema de brânză în vasul unui mixer electric prevăzut cu un atașament de paletă până când este moale și pufos. Opriți mixerul și adăugați aproximativ jumătate din zahărul pudră. Rotiți mixerul la scăzut timp de 30 de secunde, apoi la mediu până când este combinat. Opriți mixerul și adăugați restul de zahăr pudră împreună cu dulce de leche, lapte evaporat și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Dulce De LecheDulce De Leche
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Se amestecă glazura la scăzut până când zahărul pudră începe să se încorporeze. Apoi rotiți mixerul la mediu-înalt și amestecați până când este foarte ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Puneți glazura într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
15
Pentru asamblare: folosind un vârf rotund mare de conducte, tăiați o gaură în centrul fiecărui cupcake copt. Umpleți fiecare cupcake generos cu umplutura creme brulee. Apoi înghețați partea superioară a fiecărui cupcake cu glazura de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
16
Presărați fiecare cupcake înghețat cu 1 linguriță de zahăr granulat. Cu o torță, ardeți zahărul deasupra fiecărui cupcake până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
17
Garnisiți cu o zmeură proaspătă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie

Ingrediente

2(poate fi sau trece)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari227Nuci de orice fel (tocate)sifon crema dieteticasifon crema dietetica227Nuci de orice fel (tocate)unt, la temperatura camereiunt, la temperatura camerei57Nuci de orice fel (tocate)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)78Nuci de orice fel (tocate)dulce de leche carameldulce de leche caramel113Nuci de orice fel (tocate)cremă de brânză, la temperatura camereicremă de brânză, la temperatura camerei4marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou142Nuci de orice fel (tocate)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)71Nuci de orice fel (tocate)6 uncii de nucă de cocos rasă6 uncii de nucă de cocos rasă283Nuci de orice fel (tocate)făină universalăfăină universală57Nuci de orice fel (tocate)colorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți20Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăZahăr granulat, pentru garniturăZahăr granulat, pentru garnitură3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)454Nuci de orice fel (tocate)4 uncii zahăr pudră4 uncii zahăr pudră20Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăZmeură proaspătă, pentru garniturăZmeură proaspătă, pentru garnitură11 kilogram de dovlecel,(tub mare)(tub mare)227Nuci de orice fel (tocate)chipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulcechipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulce11 kilogram de dovlecel,pastă de fasole de vaniliepastă de fasole de vanilie7Nuci de orice fel (tocate)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier2(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier99Nuci de orice fel (tocate)budinca de vanilie preparatăbudinca de vanilie preparată99Nuci de orice fel (tocate)2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Château Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Château Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Ch centicteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista