Yummy Coco-Nutty Pavlova Log ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, smântână grea, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Coco Nutty Caramel Popcorn, Coco-granola cu gust de nucă de la I Quit Sugar, și Ciocolata Neagra Coco-Granola Cu Gust De Nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: suport sau mână
3
Mixer, hârtie pergament
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Ungeți o foaie de copt și tapetați-o cu hârtie pergament cu unt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
6
Amestecați oțetul, amidonul de porumb și vanilia într-un bol mic și dați deoparte. Într-un mixer de suport, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Cu mixerul în funcțiune, adăugați încet 1/4 cană de zahăr. Continuați să bateți până la vârfuri rigide. Bateți încet amestecul de oțet în bezea până când este bine încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întindeți bezea uniform pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Presărați nuca de cocos, nucile, migdalele și nucile pecan uniform peste bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
9
Coaceți până când nuca de cocos începe să devină aurie și albii sunt strălucitori și elastici, aproximativ 10 până la 12 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Între timp, combinați căpșunile și ananasul scurs într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Într-un castron curat, bateți smântâna grea și restul de 1 lingură de zahăr până la vârfuri rigide și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Folosiți un cuțit pentru a elibera marginile și scoateți bezea din tigaie. Întoarceți ușor bezea pe o suprafață căptușită cu pergament, cu piulița în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
13
Întindeți frișca peste bezea și presărați uniform cu amestec de căpșuni, lăsând o margine de 1 inch în jurul perimetrului bezea. Lăsați puțin spațiu suplimentar la 1 dintre capetele scurte pentru a ajuta la sigilarea pavlova atunci când este rulată. Începând cu partea scurtă cu mai multe fructe, rotiți încet bezea într-un buștean, păstrând ruloul cât mai strâns posibil și învelind fructele în timp ce mergeți. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia capetele pentru margini curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
14
Tăiați în felii de 2 inci și transferați într-un vas de servire pentru servire.